Ny lägenhet i One80 – Estepona

Ny lägenhet med 3 sovrum och öppen planlösning som är färdig att flytta in i.
Lägenheten ligger i One80 Suites.

Lägenhetens kök är fullt utrustat med moderna apparater och avancerade ytbehandlingar. Moderna skåp ger riklig förvaring, medan ön erbjuder ett informellt område för snabba måltider och sociala sammankomster. Terrassen är tillgänglig från vardagsrummet och sovrummet och erbjuder ett privat utomhusutrymme för att njuta av Medelhavsklimatet. Med tillräckligt med utrymme för ett matbord utomhus blir terrassen en perfekt plats för avkoppling och underhållning. Till lägenheten hör en underjordisk parkeringsplats som erbjuder säkerhet och bekvämlighet för de boende. Direkt tillgång till byggnaden från parkeringsplatsen gör det enkelt att lasta och lossa tillhörigheter och ger en extra nivå av komfort.
Ett förråd som ligger på samma nivå som den underjordiska parkeringen ger extra utrymme för förvaring av säsongsartiklar, cyklar och andra skrymmande föremål, vilket hjälper till att hålla lägenheten organiserad och fri från röran.

One80 Suites har en gemensam pool som är exklusivt tillgänglig för de boende. Poolen, omgiven av välskötta trädgårdar och loungegrupper, erbjuder en perfekt plats att koppla av och njuta av solen. Lägenheten ligger inom gångavstånd från flera butiker och restauranger, inklusive Mercadona, en av Spaniens mest kända matbutikskedjor. Ett hotell med spa ligger bara några steg från lägenheten, vilket ger de boende möjlighet att njuta av förstklassiga wellness- och avkopplingstjänster.
Lägenhetens läge i västra utkanten av Estepona på Costa del Sol erbjuder utmärkta transportförbindelser, vilket underlättar tillgången till större vägar och kollektivtrafik. Detta gör att de boende bekvämt kan resa till centrum av Estepona och andra omgivande områden.

Pris: 520000 euro

Mer information och bilder på lägenheten